The Casualties LIVE | Sofia | Mixtape 5 | 25.06

The Casualties LIVE | Sofia | Mixtape 5 | 25.06

Date(s) - June 25, 2024

Time - 7:00 pm - 11:00 pm

Location
Club Mixtape 5


25/06/24 – София – 19:00 – Mixtape 5
Билети: https://fienta.com/thecasualties-sofia

Група The Casualties произлиза от мръсните улици на Lower East Side и стана култова за пънк сцената в Ню Йорк в края на 90-те години. Състояща от обичащи хаоса улични бунтовници, групата, на чело с харизматичния, облечен в кожени дрехи Джейк Риотом, бързо се превърна в синоним на драйв и бунтарство, които определят пънк рока.

Известни с енергичните си изпълнения и химни на съпротивата, The Casualties предават духа на класическия пънк, добавяйки към него модерен, уличен компонент. С текстове, които отразяват борбата на градската бедност, и звук, който отразява пулса на града, който никога не спи, The Casualties се превърнаха в сборна точка за разочарованите и бедните.

През годините групата претърпя промени в състава и еволюцията на пънк пейзажите, но техният ангажимент към етоса на DIY и безкомпромисния подход към пънк рока остана непоколебим. Такива албуми като „Street Justice” и „Chaos Sound“, е звуково свидетелство за тяхното трайно влияние върху пънк сцената.
FB: https://www.facebook.com/TheCasualties
IG: https://www.instagram.com/thecasualties_official

“We Are All We Have”:

“Chaos Sound”:

___________
Билети от 40 лева ще намерите в мрежата на Fienta.com, а в деня на концерта и на входа на клуба, цената им ще бъде 50 лева.

18+

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

📌Клубът не работи с резервации.