RY X at Club Mixtape 5

RY X at Club Mixtape 5

Date(s) - November 14, 2024

Time - 8:00 pm

Location
Club Mixtape 5


Номинираният за награда “ГРАМИ”, изпълнител и подуцент RY X е в постоянно търсене на връзките – с природатата, с духа, с човешкия опит. Уязвимостта е в дълбините на неговата работа и е основната емоция, която предизвиква у публиката.

RY X е роден в Австралия, но е обиколил почти целия свят, като е свирил в някои от най-емблематичните зали и си е сътрудничил с институции като Лондонския филхармоничен оркестър и Филхармоничния оркестър на Лос Анжелис, продуцирал е и записвал с изпълнители като Drake, Diplo, Black Coffee и John Legend. Видеата му са гледани общо над един милиард пъти, записите му имат платинен или златен статут, бил е изпълнител на церемонията по връчване на Нобеловата награда за мир и в Нотр Дам. RY X е композирал за Операта в Гьотеборг и за Холандския танцов театър, а в момента продължава да пише музика за множество филмови проекти. Творчеството му е многопластово, дълбоко емоционално и отразява същността на това да бъдеш човек, в целия широк спектър от соматични и емоционални преживявания.

RY X ще гостува за първи път в България на 14.11.2024 в столичния Club Mixtape 5. Билетите влизат в продажба на 07.05.2024 в мрежите на Eventim и EpayGo/EasyPay.