PYOGENESIS, VELIAN, Eric Hutchence / Sofia, BULGARIA

PYOGENESIS, VELIAN, Eric Hutchence / Sofia, BULGARIA

Date(s) - December 2, 2022

Time - 7:00 pm

Location
Club Mixtape 5


Концертът на PYOGENESIS и родните VELIAN, ще се състои на 2 декември 2022 година в столичния клуб Mixtape5. Преди тях вечерта ще открие все по-популярния в Източна Европа Eric Hutchence. Вратите ще отворят в 19:00 часа.

ERIC HUTCHENCE е представител на Кавказките републики и Турция в световния конкурс за необвързани банди WACKEN OPEN AIR METAL BATTLE, но при нас пристига като метъл-диджей от Тбилиси, Грузия. Шоуто му е смес от музикални авторски миксове на хитови композиции, подкрепени от светлинно шоу – тежко, мощно, възбуждащо и адски зареждещо!

Събитието е „От приятели За приятели“, за това стягайте яките и си пазете силите!

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

В момента билетите са на цена от 30 лева. Продават се онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите не е необходимо да бъде отпечатана. Билетите може да бъдат сканирани директно от телефон.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!