NEW MODEL ARMY live in Sofia / club Mixtape 5 / 01.12

NEW MODEL ARMY live in Sofia / club Mixtape 5 / 01.12

Date(s) - December 1, 2024

Time - 9:00 pm

Location
Club Mixtape 5


NEW MODEL ARMY нямат нужда от представяне – те са едно от онези чудни уникални образования, които заемат собствено самостоятелно място в историята на музиката, и което, въпреки многогодишната си история и множеството албуми, продължава безпроблемно да се свързва с нас, да намира интересни начини да отговаря на предизвикателствата на времето.

Групата пристига отново в София, на 1 Декември 2024 г. за да ни представи новия си албум “Unbroken”, с който заявят, че въпреки 40-годишната си история и множеството албуми, все още са тук, все още са актуални и имат какво да кажат, предлагайки една моментна снимка, направена с познатия ни интровертен подход при писането на песни, пълен с чиста енергия, сила и сладък, но решителен гняв, с който се гмуркат в социално-политически проблеми и теми, които никой не желае да засегне.

18+

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

📌Клубът не работи с резервации.