LEFT TO DIE / 30 August/ Sofia, BULGARIA

LEFT TO DIE / 30 August/ Sofia, BULGARIA

Date(s) - August 30, 2024

Time - 8:00 pm

Location
Club Mixtape 5


LEFT TO DIE С НОВ КОНЦЕРТ И КУЛТОВИ ПЕСНИ НА DEATH от „SCREAM BLOODY GORE” И “LEPROSY“НА 30 АВГУСТ В СОФИЯ!

Представяме Ви: концерта на LEFT TO DIE, който ще се състои на 30 август 2024 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от европейско турне, озаглавено „Scream Bloody Leprosy“ по време на което бандата изпълнява по-голямата част от легендарните албуми на DEATH „Scream Bloody Gore“ и „LEPROSY“.

Както знаете LEFT TO DIE се състои от бивши и настоящи членове на легендарните DEATH, OBITUARY, EXUMED, GRUESOME, MASSACRE и MALEVOLENT CREATION. В основата на супергрупата са бас китарата на Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary и китариста Рик Роз (Rick Rozz) съосновател с Чък Шулдинър на Mantas. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey – китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios – ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълняват песни от класическия албум „Leprosy“ и песни от дебютния албум на Death „Scream Bloody Gore“. След топлото посрещане през миналата година музикантите нетърпеливо очакват завръщането си у нас и обещават още по-голям спектакъл, връщайки се към златното начало на Death от 1987 – 1988 г. Ексклузивният концерт у нас освен, че е нова възможност да видим и съпреживеем това страхотно шоу ще е и с повече песни!

Феновете на Death и несравнимия Chuck Schuldiner ще празнуваме на 30 август! Не пропускайте, а бъдете с нас!

Билетите ще са от днес, 4 април в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цените на пропуските до 7 април, включително, ще са 35 лева! След това и до деня на концерта ще са по 40 лева. В деня на събитието 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!