Hardcore X-mass 2023

Hardcore X-mass 2023

Date(s) - December 15, 2023 - December 16, 2023

Time - 5:00 pm - 11:59 pm

Location
Club Mixtape 5


HARDCORE X-MASS 2023
‼️2 дни / 2 сцени / 20 банди‼️
И тази година добавяме отново втори ден! Запази датите!
‼️15-ти + 16-ти Декември‼️

NASTY * / CROWFISH ** / LAST HOPE / Всеки Следващ Ден / Резервен План / Delate / Primitive Dread / Nagon / Покой / Icaki / One Faith / Savage Ravage / Get Some / Raining Bullets / Facepalm Death / Engineer of Death / Pacha / Burialsite / Axez / From The Ashes

*Европейската бийтдаун хардкор метъл сензация NASTY са големия хедлайнер на Hardcore X-Mass 2023. Екстремистите NASTY се завръщат в София за едно специално шоу, като част и основен акцент в програмата на тазгодишното издание на фестивала. Последните няколко години NASTY тотално затвърдиха позицията си на една от най-успешните и големи банди от световната хардкор сцена, а и много отвъд нея. Тази година е много важна за тях, защото само преди месец, групата издаде и нов дългосвирещ албум: “Heartbreak Criminals” – това е и основния повод за предстоящото им Европейско турне, което стартира на 3 ноември в Германия. Датата 16-ти Декември в България на Hardcore X-mass, ще е последното появяване на живо за NASTY през 2023-та и ще своеобразен гранд-финал за тази концертна година.

** CROWFISH Re-union – 14 години след последния си концерт, една от най-култовите и оригинални банди от българската независима сцена се събира отново, за да се качи на сцената на Hardcore X-Mass 2023!
Crowfish са създадени през 1997 г. и са активни до 2009 г. За този период те имат издадени 4 албума, три от които за германски инди лейбъли, както и стотици концерти в цяла Европа. Crowfish са важна част от историята и развитието на българската инди/ пънк и хардкор сцена.

18+

📌 Лица под 18 могат да присъстват на събития 18+ само с придружител и нотариално заверено пълномощно! Декларации без печат от нотариус не следват да бъдат зачетени като легални. Изключение е само когато посетителят под 18 е придружен от родител и се представят лични карти или копие от акт за раждане.

📌Клубът не работи с резервации.