10 години Subfactor @ Club Mixtape 5

10 години Subfactor @ Club Mixtape 5

Date(s) - November 25, 2022

Time - 11:00 pm

Location
Club Mixtape 5


Времето лети и някак неусетно минаха 10 години от първото излъчване на Subfactor.
По случай юбилея на предаването ви каним да го отпразнуваме заедно в малката зала на клуб Mixtape 5. Подбрали сме ви гости достойни за такова събитие.
Laylla Dane – последните години Марта беше базирана в Берлин, за някои меката на клубната сцена. Биографията й е изпъстрена със събития на континента и отвъд океана. Изключително сме горди, че ще споделим с вас преживяването Laylla Dane именно на рождения ден на предаването.
Cinnamint – има хора, които остават в сянката на привидните събития, които оформят местната клубна сцена. Мишо е сивият кардинал обединил и вдъхновил задълбоченото „чуване“ на електронния жанр, като ни е дал събития променили мисленето на масите – публика и диджеи. Благодарни сме за безкористната подкрепа в създаването и провеждането на предаването, а уникалната му селекция е задължителна за нашия юбилей.
Използваме възможността да се обърнем към всички вас, феновете и приятели на Subfactor, да ви благодарим за тези живото-променящи години с нас, за подкрепата през трансформациите, неволите и успехите на предаването. Поклон!
След лирическото отклонение, по същество:

25.11.2022
Mixtape 5 – малката зала

Laylla Dane
Cinnamint
Supported by Subfactor DJs

Вход: 15 лв. до 01:00
20 лв. след 01:00