СЕКТА + LIVE BAND | ХРИП (debut) Novem,Nira,Ant!,Seese DJ IZI PEI at Club Mixtape 5 / 10.02

СЕКТА + LIVE BAND | ХРИП (debut) Novem,Nira,Ant!,Seese DJ IZI PEI at Club Mixtape 5 / 10.02

Date(s) - February 10, 2023

Time - 8:00 pm

Location
Club Mixtape 5


Това което прави това събитие отличително за нас е именно случващото се на сцената. Същите така познати на нас парчета на Секта в акустичен вариант с live band за пръв път изсвирени и поднесени с маниер който не сме виждали и чували до сега.
Групата наречена ХРИП обаче е новата глътка въздух нужна на сцена и артисти борещи се за нещо различно и ненстандартно. Бандата наречена ХРИП се състои от Секта,Мариян Николов и Димитър Рогачев, а куп неиздадени от тях парчета ще можете чуете единствено и само в MixTape5 Side B na 10.02 от 20:00.
Признаваме си че вълнението около събитието е на лице и с радост чакаме да се превърне в навик. На сцената ще забият още Nira, която ще се качи за колабораците си с главния герой на този live като очакваме същото и от Djaany. Ще чуем и видим сетовете на Novem и ANT! чиито особен стил дава цвят на тази специална вечер. Seese ще открие с няколко солови и общи със Секта парчета, тъй като младите и готини артисти търсещи опит и развитие заслужават сцената, на която принадлежат.

DJ IZI PEI чието име е дотсатъчно красноречиво ще е виновника за чупките ви в кръста.
Събития като това са интересна рядкост, с която с радост ще свикнем.

Дата: 10.02.2023 (петък)
Място: Клуб Mixtape 5 / B-side
Врати: 20:00
Вход: 15лв
18+

*Клубът не работи с резервации